Картини
За клиенти
Кошница
0 продукта

Защита на личните данни

Лични данни

За да бъде извършена покупко-продажба чрез сайта “Български картини”, собственост на "Арт център Мистрал" ООД, потребителят трябва да предостави следните лични данни: име, фамилия, телефон за връзка, факс, E-Mail адрес, град, пощенски код, област, адрес за доставка.

Тази информация се въвежда лично от Потребителя с изричното му съгласие, когато се регистрира или извършва въвеждане на поръчка в сайта “Български картини”.

Достъп до личните Ви данни

Всеки потребител има право и възможност да достъпва личните си данни, въведени в регистрираният от него акаунт, и да ги променя при необходимост. Регитрираният акаунт дава възможност за проследяване на направените поръчки.

Изтриване на личните данни

Платформата, която използваме няма функционалност за изтриване на акаунт и поръчки от Потребителите. Изтриване на акаунта и направените поръчки може да бъде извършено от администратора на сайта, след изпращане на заявка от потребителя на е-мейл forgetme@kartini-bg.com.

Как използваме Вашите лични данни

Данните, които събираме, са необходими за търговската дейност на  сайта “Български картини”. Информацията за направените и изпълнени поръчки, се използва за счетоводни и статистически цели на нашата фирма.

Предоставяне на лични данни на трети страни

Информацията, необходима за извършване на доставка на заявените стоки, се предоставя на куриерска фирма Еконт, извършваща доставката - име, телефон и адрес за доставка.

Информация, идентифицираща конкретен Потребител и съдържаща се в базата данни на сайта “Български картини” се предоставя на трети лица единствено в случаите когато това се изисква от упълномощените органи на РБ и в съответствие с българското

законодателство.

Съхранение и сигурност на личните данни

Сайтът “Български картини” се съхранява и функционира на предоставените от Суперхостинг АД сървъри и хостинг. Всички лични данни са достъпни чрез защитен вход в системата, с потребителско име и парола с висока степен на надеждност.

Допълнение

С диагностична и статистическа цел, сайтът “Български картини”, събира информация, която сама по себе си не може да идентифицира конкретен индивид - дата/час на посещенията в сайта, IP адрес, тип на операционната система, разделителна способност, тип на браузъра, и др.

По силата на факта, че сайтът “Български картини” е свързан с Интернет и трябва да работи в техническата среда на тази мрежа, определя невъзможността да се гарантира, че потокът информация към и от сайта няма да бъде следен и записван от трети страни.

Начало