Картини
За клиенти
Кошница
0 продукта

Доставки

Начини на доставка

Всяка картина от нашия сайт може да Ви бъде доставена на следващия работен ден след поръчка. Изпращането се осъществява с Еконт. Плащането на поръчаната стока може да стане по два начина:

1. С куриер и и пощенски паричен превод - плащате на куриера доставчик при получаване на стоката. 

2. По банков път след изпратена проформа от наша страна и потвърждение за плащане от ваша страна. Продуктите се изпращат с приложена фактура за плащане по банков път. 

Доставката е по цените на куриерска фирма Еконт, и се поема изцяло от клиента. Всички цени са с включен ДДС.

 

Срокове на доставка

Обикновено всички поръчки се доставят на следващия работен ден след потвърждение от получателя. Изключения се получават при национални празници, неработни дни или в случаи на изчерпани количества на дадения продукт. В тези случаи наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите.

 

Връщане на стока

Всеки закупен продукт от нашия on-line магазин може да бъде върнат в срок от 14 работни дни след закупуването. Условията за връщане на стока са описани в Закона за защита на потребителя.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 работни дни, считано от датата на: 1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;

2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.

...

(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.

(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

 

Закон за защита на потребителите в сайта на Комисията за защита на потребителите (КЗП)

Начало