Картини
За клиенти
Кошница
0 продукта

Защита лични данни - част 4

Политика за защита на личните данни - четвърта част

7. ВЪНШНИ УСЛУГИ И РЕКЛАМОДАТЕЛИ

Нашите продукти могат да съдържат реклами от трети страни, които са компании, различни от нас, които могат да водят към техните уеб сайтове, онлайн услуги или мобилни приложения. Ние не носим отговорност за практиките за поверителност или за съдържанието на тези външни услуги. Ако имате въпроси относно начина, по който тези външни услуги използват информацията ви, трябва да прегледате техните политики за поверителност и да се свържете директно с тях.

8. КОЛКО ДЪЛГО ПАЗИМ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Колко време запазваме информацията ви зависи от това защо я събираме и как я използваме. Съхраняваме данни, докато е необходимо да предоставяме услугите си (изпълнение на договора) или до изтриването на профила ви – в зависимост от това кое от двете настъпи първо.

В някои конкретни случаи е възможно да запазим част от информацията за определен период, след като сте затворили профила си:

● за целите на нашите законни бизнес интереси, като откриване и предотвратяване на измами и сигурност

● ако има необходимост да спазваме нашите правни задължения като данък, правни отчети, одит;

● Информацията, която сте споделили с други потребители (съобщения във форуми и табла за съобщения), може да продължи да се вижда на Продуктите, дори и след анулиране на профила Ви. Въпреки това, свързването на такава информация с профила Ви ще бъде премахнато. Освен това части от вашата информация (например log файлове) могат да останат в нашата база данни, но няма да са свързани с лични идентификатори.

● Тъй като предприемаме непрекъснати мерки за предотвратяване на случайни или злонамерени загуби на данни за продуктите, остатъчните копия на вашата лична информация не могат да бъдат премахнати от нашите архивни системи за ограничен период от време.

9. СИГУРНОСТ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ние непрекъснато прилагаме и актуализираме административни , технически и физически мерки за сигурност, за да защитим вашата информация от неоторизиран достъп, загуба, унищожаване .Някои от предпазните мерки, които използваме за защита на вашата информация, са:

1. HTTPS

2. SSL

3. Всички пароли се съхраняват в еднопосочни хешове

4. Записваме всеки достъп до хостинг средата (сървъра) в логове

5. Достъпът до хостинг средата е посредством криптиран VPN

Моля, пазете в безопасност данните си за вход, включително имейл адреса и паролата за вход или профила в социалните мрежи, който използвате, за да влезете. Ако знаете или имате основание да смятате, че данните за профила Ви са загубени, откраднати, присвоени или по друг начин са компрометирани, или в случай на действително или подозирано неразрешено използване на профила Ви, моля, свържете се незабавно с нас на имейл office@mistral-fof.com.

Когато влезете в профила си или въведете данните за плащане в страницата на нашия външен партньор, който обработва плащанията (процесор на плащания), ние или процесора на плащания използваме криптиране за предаване на тази информация.

Въпреки че предприемаме предпазни мерки срещу евентуални нарушения на сигурността на нашите Продукти и нашите бази данни и записи на клиентите ни, никой уебсайт или интернет пренос не е напълно сигурен. Не можем да гарантираме, че никога няма да случи неупълномощен достъп, хакерство, загуба на данни или други нарушения и не можем да гарантираме сигурността на вашата информация, докато тя се предава към нашите продукти.

10. ПРОМЕНИ В ТАЗИ ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

За да спазим най-новото законодателство и да приложим възможно най-добрата защита, си запазваме правото да променяме по всяко време тази Политика за Поверителност в съответствие с това законодателство.

Ако направим промени в тази Политика за Поверителност, ще публикуваме ревизираната Политика за поверителност на Продуктите и на тази страница и ще актуализираме датата на влизане в сила в горната част на тази Политика за Поверителност.

Ще обявим промените чрез поставяне на известие в Продукти и в рамките на продуктите или чрез изпращане на съобщение до имейл адреса, който имаме за Вас. Може също да публикуваме допълнителни известия на страници в социалните мрежи и на други наши уебсайтове.

Ако не сте съгласни с преработената Политика за поверителност, можете да закриете профила си. Ако не закриете профила си преди датата на влизане в сила на преработената Политика за поверителност, ние ще третираме вашето продължително използване или достъп до Продуктите, уебсайтовете или други Услуги като приемане на преработената Политика за Поверителност от датата на влизане в сила, както е показано по-горе.

11. СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако имате някакви въпроси или оплаквания относно тази Политика за Поверителност или за нашите практики за обработка на информация, можете да ни пишете или да се свържете с нас на адрес:

office@kartini-bg.com

Всички останали запитвания трябва да бъдат насочени към:

Страница за контакти на “Арт център Мистрал” ООД:

www.kartini-bg.com

Имейл за поддръжка на “Арт център Мистрал” ООД:

office@kartini-bg.com

“Арт център Мистрал” ООД

Ул. “Радко Димитриев” 7

Варна 9000

България

Начало