Картини
За клиенти
Кошница
0 продукта

Поверителност

За предоставянето на своите услуги сайтът “Български картини”, собственост на "Арт център Мистрал" ООД събира, обработва, използва и съхранява име, фамилия, телефон за връзка, E-Mail адрес, фирмените Ви данни за фактуриране, област, град, пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция. Тази информация се въвежда лично от Потребителя с изричното му съгласие, когато се регистрира в сайта “Български картини”.

С диагностична и статистическа цел, за поддръжка на определени функционалности на услугите и за нуждите на рекламата, сайтът “Български картини”, собственост на “Арт център МИСТРАЛ” ООД, събира информация, която сама по себе си не може да идентифицира конкретен индивид - дата/час на посещенията в сайта, IP адрес, тип на операционната система, разделителна способност, тип на браузъра, и др.

Информация, идентифицираща конкретен Потребител и съдържаща се в базата данни на сайта “Български картини” не може и няма да се предоставя на трети лица, освен в случаите когато това се изисква от оправомощените органи или в съответствие с българското законодателство.

По силата на факта, че сайтът “Български картини” е свързан с Интернет и трябва да работи в техническата среда на тази мрежа, определя невъзможността да се гарантира, че потокът информация към и от сайта няма да бъде следен и записван от трети страни.

Начало